Útkövetés

Címlap XXV. Furulyafesztivál


XXV. Furulyafesztivál Nyomtatás E-mail

XXV. Furulyafesztivál

Minden évben február 3. hetében kerül megrendezésre Győrben a furulyafesztivál. Egy-egy ilyen alkalommal 200-300 diák szólaltatja meg a hangszert egyszerre a közös számokban, és csoportosan az egyéni műsorokban. Az óvodástól a középiskolásig együtt zenélnek a gyerekek.

A 25., jubileumi rendezvényt ezúttal február 22-én tartották. A fesztivált hagyományosan az alkalmi tanári zenekar műsora nyitotta meg. A zenekarban Pap Adrienn tanárnő basszusfurulyán, László Balázs tanár úr tenorfurulyán játszott.

Pappné Pór Mária tanárnő minden évben a 4. évfolyamos tagozatos diákjainkkal képviseli az iskolát. Idén először László Balázs tanár úr vezetésével elsőseink is szerepeltek a fesztiválon.

A jubileumi alkalomból a fesztivál meglepetésvendége a Virtuózok c. műsorból megismert Kovács Bálint volt. Az ifjú tehetség játékával elkápráztatta a közönséget, s talán további gyakorlásra motiválta a diákokat.

Gratulálunk a tanulóinknak a sikeres szerepléshez!

 

Kisalföld:

http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/furulyafesztival_gyorben/2550779/

Oxygen Hírügynökség:

https://o2hir.hu/a-25-ev-alatt-tobb-mint-6000-diak-mutatta-meg-tehetseget/Módosítás dátuma: 2018. február 27. kedd, 08:24