Mobil menü ikon

Családi nap 2019-2020

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Sikeresen, s a szomorkás idő ellenére általános jókedvben zajlott le hagyományosan legnagyobb őszi rendezvényünk, a CSALÁDI NAP. A hagyományok megőrzése mellett idén sok új vonással gazdagodott az alkalom, új kihívások elé állítva a szervezőket, a pedagógusokat, a diákokat és a szülőket egyaránt.

Mint már évek óta mindig, most is elsőseink avatásával kezdődött a nap, mely megható, kedves pillanatokat szerzett minden jelenlévőnek.

Ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket és nagyrabecsülésünket mindenki felé, aki hozzájárult rendezvényünk sikeréhez!

 

Tisztelt Szülők!

Hálásak vagyunk Önöknek, hogy évről évre megtapasztalhatjuk segítő együttműködésüket.

 

Köszönjük az előkészületekkel kapcsolatban végzett munkájukat, hozzájárulásukat a csodálatos dekorációhoz, a finom süteményeket, a remek ételeket, azt, hogy ott voltak minden helyszínen, ahol segíteni tudtak. Köszönjük, hogy az először kedvezőtlen időjárás nem szegte kedvüket, a néha szemerkélő, néha zuhogó eső nem tudta elmosni segítőkészségüket. Külön köszönet a Szülői Szervezet vezetésének és tagjainak szervező munkájukért.

 

Kedves Diákjaink!

A Családi nap sikere ebben az évben sokkal inkább rajtatok múlt, mint korábban, hisz – újdonságként – minden évfolyamnak külön meghatározott, felelősségteljes feladata volt. Derekasan helytálltatok, köszönet és dicséret érte! A színpadi produkciók okán is nagyon nagy büszkeség töltötte el tanáraitokat és szüleiteket egyaránt!

 

A rendezvény segítségével elérni szándékozott célunk: játszótér építése és közösségi tér kialakítása iskolánk udvarán.

A megvalósulásról természetesen tájékoztatást fogunk adni honlapunkon s egyéb, szokásos fórumainkon is.

 

Iskolánk nevelőtestülete és vezetősége