Mobil menü ikon

Étkezési díj változása

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Tisztelt Szülők!

 

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata 2023. február 21-én megtartott közgyűlés keretében módosította a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata által fenntartott köznevelési intézményekben alkalmazandó térítési díjak, valamint egyéb köznevelési feladatok ellátásával kapcsolatos térítési díjak megállapításának szabályairól szóló  18/2013. (IV. 18.) rendeletét, melynek értelmében 2023. április 01-től emelkednek az étkezési térítési díjak. A 2023. március hónapban kiállításra kerülő 2023. április hónapra szóló étkezési díjak számlái már az emelt árat tartalmazzák.

 

Azok a szülők, akik a térítési díjat csoportos beszedési megbízás útján rendezik, a megbízáshoz esetlegesen beállított limit összegeket kérem, az új árakhoz igazítani. A Gazdasági Működtető Központ Győr az áprilisi étkezési díjat - a már megszokott módon - beszedéssel a 10-11. héten levonja a megbízásban megjelölt bankszámláról.

 

A térítési díjat egyedi banki utalással vagy bankpénztári befizetéssel fizető szülők esetében az egyenlegközlőben kiközölt összeget szükséges rendezniük. Az átutaláson vagy a bankpénztári befizetésnél a közlemény rovatban kérem feltüntetni a gyermek nevét, osztályát, iskoláját.

 

Győr, 2023. február 27.

 

Segítő együttműködésüket megköszönve, tisztelettel,

 

Dr. Bojtárné Németh Anita

igazgató

 

Általános iskolai díjak 2023. április 01-től
Ebéd 620
Napközi 996
Tízórai + ebéd (csak Eötvös Ált. Isk.) 841
Alkalmazott (ált. isk.) 1487
Kedvezményes nyugdíjas ebéd 620

Eredeti levél - 1.oldal

Eredeti levél - 2. oldal