Mobil menü ikon

Étlap 1. hét

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail
Étkezés Tízórai Ebéd Uzsonna

19.01.03.

csütörtök

Vajkrém,

Paradicsom,

Kenyér (burg)

Zöldbabfőzelék,

Vagdaltpogácsa

sertéshúsból zöld-

ségekkel,

Fehér kenyér,

Túró-rudi

Könnyű és

finom joghurt

Sulirúd (telj.

kiörlésű)

19.01.04.

péntek

Tej 1,5% UHT,

Sertés párizsi

Kenyér (telj.

kiörlésű)

Zöldségleves,

Majorannás sertés-

tokány

Bulgur köret

Mogyorókrém

Kifli

 

Az allergénekre vonatkozó részletes leírást az étlap képes formájában lehet megtekinteni.

Eseménynaptár

Közelgő események

Fenntarthatósági témahét 2019. március 18. - 2019. március 22.
Beiratkozás 2019. április 11. 08:00 - 19:00
Beiratkozás 2019. április 12. 08:00 - 19:00