Étlap 9. hét
Étkezés | Tízórai | Ebéd | Uzsonna |
19.02.25. hétfő |
Tej 1,5% UHT, Medve sajt kocka, Kifli |
Zöldborsóleves, Milánói maka- róni |
Alma, Pöttyös tejsüti |
19.02.26. kedd |
Csipkebogyó tea, Kacsamájas, Jégcsap retek, Kenyér (telj. kiörlésű) |
Lencsefőzelék, Füstölt-főtt comb feltét, Kenyér (fehér) |
Gyümölcs ivólé, Ropogós gabonás keksz |
19.02.27. szerda |
Madártej, Kígyóuborka, Vajkrém, Zsemle (telj. kiörlésű) |
Májgombóc leves, Burgonyás tészta, Uborka- saláta |
Körte, Műzli szelet |
19.02.28. csütörtök |
Tej 1,5% UHT, Kakaós csiga (telj. kiörlésű) |
Csirkemell citromvajas mártásban, Petrezselymes burgonya |
Póréhagyma Teavaj, Marokkal szórt barna rúd |
19.03.01. péntek |
Citromos tea, Zöldpaprika, Körített túró kimért, Kenyér (telj. kiörlésű) |
Natúr sertésszelet, Gyümölcs- mártás, Párolt rizs |
Könnyű és finom joghurt |
Az allergénekre vonatkozó részletes leírást az étlap képes formájában lehet megtekinteni.