Mobil menü ikon

Határtalanul2020

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Kedves 7. évfolyamos Szülők!

A „Határtalanul” kirándulással kapcsolatban szeretnénk néhány hasznos információt megosztani Önökkel:

Utazó iskola/indulás helye: Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola

Címe: 9024 Győr, Kálvária utca 20.

 

Utazás: 2020. május 25-29.

 
 
 

ÚTVONAL:

 

Lendva – Muraszombat  – Bakonaki-tó – Bántornya – Ljubljana – Bled – Ukanc– Rijeka – Volosko – Abbázia – Károlyváros – Zágráb

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ajánlott kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát!

 

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Egyúttal kérjük az utazás előtt ellenőrizzék úti okmányaik érvényességét! Részletes tájékoztatást a Konzuli Szolgálat (http://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?szlovenia) honlapján találnak!

     

-          Az utazás napjára mindenki hozzon magával enni- és innivalót, a továbbiakban teljes ellátást kapunk. A szálláson vacsorával várnak bennünket.

-          Az utazás napjára szükséges dolgok (úti okmány, élelem, ital, rendszeresen szedett gyógyszer, zsebkendő, esetleg kis utazópárna, zsebpénz, telefon…) kézipoggyászként külön csomagba kerüljenek, hogy gond nélkül felhozhatók legyenek az utastérbe!

-          Fontos!!! Mindenki azt az úti okmányt (valamint az EU tb-kártyát) hozza magával, amelynek a számát leadta, mivel azzal szerepel az utas listán.

-          Az utasbiztosításokról az iskola gondoskodik.

-          Szlovénia hivatalos pénzneme az euro. 1500-2000 forint/nap összeg beváltását javasoljuk mosdóra, innivalóra, fagyira, édességre, ajándékra.

-          Kérjük, hogy minden gyereknél legyen a buszon naponta egy tartalék víz! Mindennap biztosítunk némi időt és lehetőséget a vásárlásra.

-          Kérjük, hogy romlandó élelmiszert ne hozzanak magukkal a gyerekek!

-          Bármilyen gyógyszer beszedése csak az osztályfőnökök tudtával és engedélyével történjen!

-          Mindennap vacsora után telefonálhatnak haza a gyerekek, hogy nap közben ne zavarják Önöket. (Egyéb esetben a telefonáláshoz tanári engedély szükséges.) A konnektorok megfelelnek a magyar szabványnak, így a töltők használhatók. Fotózásra, dokumentálásra használhatók nap közben is a telefonok, táblagépek (a buszon zenehallgatásra csak fülhallgatóval).

-          Az öltözék igazodjon a hegyvidék változékony időjárásához! Mindenképpen javasoljuk a zárt, kényelmes cipőt.

-          Június 7-én reggelit még kapunk, illetve úti csomaggal is ellátnak bennünket. Várhatóan 20 óra körül érkezünk haza. A gyerekek időben tájékoztatást adnak majd telefonon Önöknek az érkezés pontos idejéről.

Reméljük, „határtalanul” jól érezzük majd magunkat, amit Önöknek is szívből kívánunk. Köszönjük a támogató együttműködésüket és a bizalmukat!

Üdvözlettel: szervezők