Mobil menü ikon

Néptánc 2022-2023

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail
Advent első vasárnapja:
 
Advent első vasárnapjára.
 
 
Családi nap:
 
A Regös Táncműhely csoportjai és szólistái ismét remek hangulatot varázsoltak a Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola családi napján. A műsorban fellépett aKisborica csoport sárközi táncokkal, a Borica csoport tyukodi táncokkal és a Rege csoport szólistái Balikó András, Bakonyi Zenóbia, Pécsi Barnabás, Stier Dorottya, Kiss Tamás és Kárpáti Dorka. A bemutatót egy fergeteges moldvai táncház zárta ahol az iskola apraja, nagyja is táncra perdült.
A fotókat köszönjük Takács Róbertnek.

 
 
 
  
 
Körmend:
 
A Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola diákjai Körmenden voltak a Nyugat-dunántúli Néptáncantológián. Erre a rendezvényre meghívásos alapon lehet menni, melyet táncegyüttesünk Rege csoportja is kiérdemelt. Emellett a Lajtha László Koreográfus Versenyen is részt vettek a táncosok.

 
 
 
 
 
 
 
Büki minősítő:
 
2022. október 22-én a Regös Táncműhely két csoportja három koreográfiával mutatkozott be Bükön, a XX. Szivárvány Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztiválon, ahol aBorica tyukodi koreográfiája ezüst oklevélben részesült, a Rege magyarszentbenedeki koreográfiája ezüst és a szilágysági koreográfiája arany oklevelet kapott.
 
Gratulálunk a csoportoknak és a felkészítő tanároknak!