Mobil menü ikon

Sítábor 2019-2020

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

 

Iskolánk a középiskolai felvételit és a félév zárást követően, 2020. január 21-től (kedd) január 24-ig (péntek), 4 nap 3 éjszakás sítábort szervez Szlovákiába. A tanulókat sítudásuk alapján különböző csoportokba osztjuk, és minden nap délelőtt 10 órától délután 4 óráig szervezett síoktatáson vesznek részt. Diákjainknak a sífelszerelést (sílécet, sícipőt, sisakot és síbotot) az iskola biztosítja!

 

Síelni nem tudók is jelentkezhetnek. Jelentkezni 4. évfolyamtól lehet az iskola honlapján megtalálható „Jelentkezés sítáborra 2019/2020” űrlap kitöltésével október 11-ig (péntek).
A helyek feltöltése a bejelentkezés sorrendjében történik. Az üresen maradt helyekre szülők jelentkezhetnek.

 

Mindenkinek rendelkeznie kell érvényes útiokmánnyal (útlevél vagy személyi igazolvány) és érvényes Európai Egészségbiztosítási Kártyával.

 

A befizetett összeg tartalmazza: az utazást autóbusszal, a szállást (fürdőszobával, WC-vel rendelkező szobákban), a teljes ellátást (napi háromszori étkezés), a poggyász-, baleset- és felelősségbiztosítást, a sífelszerelést az iskolától, az oktatást.

 

Az, aki osztályfőnöki vagy igazgatói figyelmeztetést kap, tanulmányi munkája, magatartása nem megfelelő, nem jöhet iskolai sítáborba!


Sítábori szülői értekezlet:      2019. december 3. (kedd) 16:30, hangversenyterem

Sisak kiosztás, síléc próba:    2020. január 20. (hétfő) 14:00, tornacsarnok


Kérdésekkel forduljanak Attila bácsihoz, személyesen, vagy e-mailen: panaczattila@gmail.com

 

Eseménynaptár

Közelgő események

Őszi szünet 2019. október 28. - 2019. november 1.